Matematik

vek

15. oktober 2009 af AAAB (Slettet)

hey, en der driller

to vektorer a og b gælder, at

(2a-b)*(a+b) = 45      /a/ = 6       /b/ = 5       a * b = -2

Beregn gradtallet for vinklen mellem a og b?

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2009 af peter lind

a·b = |a||b|cos(v) hvor v er den mellemliggende vinkel


Skriv et svar til: vek

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.