Engelsk

indledning v. essay?

09. januar 2005 af Susanne84 (Slettet)
Jeg skal skrive en essay i engelsk og har allerede skrevet en indledning med informationer så som tidsspæn, fortællertype etc. Men skal den også indeholde en indledning som i danske stile? sådan en der bygger en ramme om stilen (altså hvor tråden tages op igen i afslutningen) hvor man f.eks skriver noget fra ens eget liv der relaterer til emnet?

tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2005 af a.reedtz (Slettet)


Enengelsk essay er IKKE som en dansk. En engelsk essay er en analyse og en fortolkning af det du har læst. Husk 2-3 citater og husk at indlede citatet, og afslutte det. ex. Carol and Danny are in love " I love You, sais Danny to Carol" ( p.3,l 4) It indicates that he is abbout to ask her to move in with him.

Husk () og p = page l= line ll= lines
Hvis du er usikker kan du begynde med et kort resume, ellers drag historien ind i din analyse.
Held og lykke

Skriv et svar til: indledning v. essay?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.