Studievejledning

AP

20. oktober 2009 af Casabonn (Slettet)

Hey folks

Har lige været til AP-prøve.. Vil bare lige høre om det kommer til at stå på beviset og tæller det i gennemsnittet?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. oktober 2009 af Chicher (Slettet)

AP, det er almen sprogforståelse? Det kommer vidst til at stå på din halvårskarakter, men det kommer ikke til at stå på dit eksamensbevis.Så det tæller ikke i gennemsnittet. Det er jeg ret sikker på.


Svar #2
20. oktober 2009 af Casabonn (Slettet)

jo det er almen sprogforståelse.. nårh okay. hvordan vil du egentlig analysere denne sætning?

hun opførte sig ganske rigtigt

hun = subjekt

opførte= verballed

sig= direkte objekt

ganske rigtigt = objektsprædikat

??


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. oktober 2009 af Chicher (Slettet)

Hun opførte sig ganske rigtigt

Hun er ganske rigtigt subjektet, men jeg vil jo sige, at opførte sig er verbet - altså begge ord. Det er et år siden jeg analyserede sætninger, så resten kan jeg ikke huske lige nu.


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. oktober 2009 af allan_sim

#0.

Ja, AP kommer til at stå på eksamensbeviset, men det tæller ikke med i gennemsnittet. Det er en af ændringerne, da gymnasiebekendtgørelserne blev justeret som følge af april-forliget i 2009.

Det ses af punkt 3.4 i www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF09/Gymreform/090506_ivaerksaettelsesplan_justeringer_af_gymreform.ashx


Skriv et svar til: AP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.