Matematik

Killowatt-timer(kWh)! hjælp

21. oktober 2009 af martinbrinkman (Slettet) - Niveau: 8. klasse

på et andet tidspunkt var prisen for elforbruget 129 kr per lampe for en uge(der er 5 lamper)

hvor mange kilowatt-timer(kWh) var der brugt den uge?

(1 kilowatt-time er 2,15 kr.)

Så ganger man 129 med 5, så får jeg 645 kr, hvordan omregner jeg det til kilowatt-timer (kWh)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

der står jo at 1 kWh er 2,15 kr....

og du har 645 kr....

1 kWh = 2,15

x kWh = 645

hvad tror du så du skal???


Svar #2
21. oktober 2009 af martinbrinkman (Slettet)

så 1386 kWh er svaret?:O?
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

nope...det kan jo ikke give over 645....

du skal ikke gange 2,15 kr med 645 kWh.... men...?(ja du har kun en mulighed tilbage) =)


Svar #4
21. oktober 2009 af martinbrinkman (Slettet)

Divider


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

yep.... flot gættet :)


Svar #6
21. oktober 2009 af martinbrinkman (Slettet)

JuhuuuuxD.   ich liebe matematik.


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

Mathematik liebt auch dich, ich glaube =P


Svar #8
21. oktober 2009 af martinbrinkman (Slettet)

Sweet jesus:O


Skriv et svar til: Killowatt-timer(kWh)! hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.