Dansk

Synsvinkel

22. oktober 2009 af Marjke (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Okay, lige nogle definitioner på de forskellige synsvinkler:

Ydre synsvinkel = hvor der kun bliver snakket i roman/novelle osv. ?

Indre Synsvinkel = hvor man kun kan høre fortællerens tanker?

Kombineret = både hvor der bliver snakket og tænkt?

På forhånd, tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2009 af savin (Slettet)

 Det lyder meget rigtigt...


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2009 af JJ-cool (Slettet)

Ikke helt præcist

indre synsvinkel. Hvor du får indblik i personens/personernes tanker og følelser
Ydre synsvinkel: Udelukkende beretning med direkte tale og hvad der sker, så gør han det, så gør hun det osv fx som helle Helle
kombineret: Både tanker og beretning


Svar #3
22. oktober 2009 af Marjke (Slettet)

okay, tak :)


Skriv et svar til: Synsvinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.