Musik

5 klasses opgave

26. oktober 2009 af klogemor (Slettet)

min datter har en opg , Hvor mange forskellige rester kan man få når men deler med 6. hun har lavet 15 stykker hvor hun skulle dividere med 6. hjælp jeg aner ikke hvordan man gør. Pinligt måske men hjælp...... har lavet en fejl det er mat.


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

For det første har du sat det under musik, for det andet er spørgsmålet upræcist. Hvad deler hun med 6? Og hvad er det for 15 stykker?


Brugbart svar (2)

Svar #2
26. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Det er måske sådan her, du mener: Tallet 6 kan deles med 1, 2, 3 og 6. 6/1 = 6, 6/2=3, 6/3=2 og 6/6=1. Er det det opgaven går ud på?


Svar #3
26. oktober 2009 af klogemor (Slettet)

Hun har dividerte med tallene 12, 13, 14,15,16,17 og op til 26


Brugbart svar (3)

Svar #4
26. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Hun har ikke divideret med tallene, men hun har tallene divideret med 6? Så giver tallene 6,12,18 og 24 ingen rest, resten gør.


Skriv et svar til: 5 klasses opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.