Matematik

Rette<<

26. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

En cirkel har en omkreds på 314 cm

Find denne cirkels areal?

Omkredsens formel= 3,14*d

d=314/3,14=100 cm

r=100/2= 50 cm

Arealets formel= 3,14*r2

A=3,14*50*50= 7850 cm2

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

ja


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

men du kan sagtens skrive det pænere ved at bruge symbolerne herover η*r2 for eksempel, så er det meget mere overskueligt


Skriv et svar til: Rette<<

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.