Musik

Mat A - opgave

26. oktober 2009 af Peterhansen92 (Slettet)


En cirkel har centrum i punktet C (1,2) og går gennem punktet A(2,4)
 

Bestem en ligning for cirklen ? Cirklens lignin er: (x - 1)^2 + (y - 2)^2 = 5

Bestem koordinatsættet til hvert af cirklens skæringspunkter med koordinatsystemets akser?

x skæring:  sætter y = 0

dvs. (x - 1 )^2 + ( 0 - 2 ) ^2 = 5


og y skæring,

(0 - 1)^2 + ( xy- 2) ^2

Hvordan løser jeg disse to ?

Skal snart aflevere ,s


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

hvorfor skriver du ikke x2 i stedet for det andet


Brugbart svar (2)

Svar #2
26. oktober 2009 af Lisbeth.o (Slettet)

Hmm.. er det ikke meningen, at dette er et musikforum, eller er det mig, der er forvirret?


Skriv et svar til: Mat A - opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.