Matematik

halveringskonstant

12. januar 2005 af Elevia (Slettet)
Hej!

I=I0*(e^-0,05785x)

Halveringskonstanten findes ved:

T(1/2)=log(0,5)/log(a)

er a i dette tilfælde ikke e?

I så fald kan man ikke finde T(1/2), da a jo ikke er under 1?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2005 af Duffy

Halveringskonstanten findes ved:

T(1/2)=log(0,5)/log(a)

er a i dette tilfælde ikke e?

JO!


I så fald kan man ikke finde T(1/2), da a jo ikke er under 1?

JO, MAN KAN FOR DIT
a = (e^-0,05785)= 0,9438


Duffy


Skriv et svar til: halveringskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.