Matematik

Hjemmeopgavesæt , HJÆÆLP!

02. november 2009 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej jeg kan ikke finde ud af at lave disse 4 sidste opgaver, pleaaaaase kan nogen hjælpe mig med dem, opgaven er til torsdag så jeg håber jeg kan få hjælp hurtigst muligt .. please

Opgaven er vedhæftet


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2009 af MN-P (Slettet)

Du må starte med at vise, hvad du selv har gjort med opgaverne, før du kan forvente hjælp.

1a) forlæng den øverste rette linie, så kan vinkel C vindes ved hjælp af "vinkler ved parallelle linier.

u finder ud fra vinkelsummen i en firkant.

2a) tanv=(4,5-2,5)/(3,0+3,0)

3a) sinv=h/l

og så er der noget med ensvinklede trekanter

4a) BD2=AB2+BD2


Svar #2
02. november 2009 af ludvig111 (Slettet)

Hej ... opgaven bestod af 10 opgaver herunder punktopgaver ... disse 4 sidste opgaver er nogen jeg slet ikke kan komme videre med . derfor havde jeg brug for hjælp til dem ..


Svar #3
03. november 2009 af ludvig111 (Slettet)

Jeg har regnet opgave 1a ud og vinklen U bliver 135 grader ... men jeg håber nogen kan hjælpe mig med de andre opgaver pleaasse ,,,


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2009 af MN-P (Slettet)

Hvorfor har du kun løst 1a ?

Du har føet hjælp til fire spørgsmål, hvad med resten?


Svar #5
03. november 2009 af ludvig111 (Slettet)

jeg kan ikke finde ud af dem .. det er det der er problemet .. der for håbede jeg på at nogen kunne evt . hjælpe mig i gang .. pleaase


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. november 2009 af MN-P (Slettet)

2a) tanv=(4,5-2,5)/(3,0+3,0)

3a) sinv=h/l

og så er der noget med ensvinklede trekanter

4a) BD2=AB2+BD2

Hvor langt kan du komme med disse tre spørgsmål?


Svar #7
04. november 2009 af ludvig111 (Slettet)

jeg har  lavet mange opgaver nu ., mangler kun opgave 2 b og d......... og 4 b og c men dem kan jeg ikke finde ud af .. så håber du evt kunne hjælpe de sidste :)


Skriv et svar til: Hjemmeopgavesæt , HJÆÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.