Matematik

optimering

03. november 2009 af silverbabe (Slettet)

hejsa

Hvis man nu siger at man kan holde til at cykle med 40kmt i 50min og med 30 i 120min og at man ved 40kmt forbrander 23kcal/min mod 11kcal/min ved 30kmt. hvordan bestemmer man så ud fra det hvilken hastighed man skal cykle med, såfremt at man vil brænde mest muligt energi af ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2009 af femfladfisk (Slettet)

40km/t = 50*23 = 1150kcal

30km/t = 120*23 = 1320kcal

Så skulle man nok vælge at motionere 120 min den dag, hvis man havde tid til det :)


Svar #2
03. november 2009 af silverbabe (Slettet)

jaa det kunne jeg også godt regne ud, men hvis man laver en funktion for energiforbruget/hastighed og en funktion for hastighed/tid. hvilken hastighed ender man så med ?..


Skriv et svar til: optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.