Matematik

logistisk differentialligning

03. november 2009 af pendan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg er på den .. skal aflevere snart.. så håber der er en der vil hjælpe med en opgave

Kan du hjælpe mig med 8009 b, som er på dette link (https://www.studieportalen.dk/Forums/ShowFile.aspx?id=754690)? Jeg forstår virkelig ikke hvordan man skal lave den.

Håber der en der hurtig vil hjælpe mig for tusind tak for din hjælp så

mvh Pendan


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2009 af Exupery (Slettet)

Sæt den anden afledede lig 0.


Svar #2
03. november 2009 af pendan (Slettet)

Hvordan? Mener du jeg skal sige dSt/dt= 0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2009 af mathon

    St = 1/(1 + e-0,828·t)


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2009 af Exupery (Slettet)

#2 Nej, det er den første afledede. Den skal differentieres en gang til og så sættes lig 0.


Svar #5
03. november 2009 af pendan (Slettet)

Mangler der ikke noget.. kan ikke regne det ud hmm


Svar #6
03. november 2009 af pendan (Slettet)

#4

Dvs. t = 6?


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. november 2009 af mathon

20 døgn

S20 = 1/(1 + e-0,828·20) ≈ 1


Svar #8
03. november 2009 af pendan (Slettet)

#7
 

undskyld mathon jeg har brug for hjælp til b ikke a


Brugbart svar (0)

Svar #9
03. november 2009 af mathon

                            d2St/dt2 = 0,00575·(St'·(12 - 2St)) = 0


Svar #10
03. november 2009 af pendan (Slettet)

ok så er t = 6 ?


Skriv et svar til: logistisk differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.