Matematik

Er dette rigtigt regnet?

04. november 2009 af LouiseJuul (Slettet)

3/4+5/6
2*4/2*3+5/6 = 8/6+5/6.
= 13/6.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af NejTilSvampe

(3*6+5*4)/4*6 

(18+20) / 24

38 / 24 = 3/2 = 1,5


Svar #2
04. november 2009 af LouiseJuul (Slettet)

Det er brøker :-)?

-Ved det er forkert regnet #1


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2009 af Dynin (Slettet)

#0 3/4+5/6=9/12+10/12=19/12


Svar #4
04. november 2009 af LouiseJuul (Slettet)

Dyhin.. De her skråstreger er dele.. Eksempel : 3/4 = trefjerdedele.


Brugbart svar (1)

Svar #5
04. november 2009 af Dynin (Slettet)

#4 den er jeg med på

3/4 forlænget med 3 i tæller og nævner er 9/12

5/6 forlænget med 2 i tæller og nævner er 10/12

så er der en fællesnævner dvs.

3/4+5/6=9/12+10/12=(9+10)/12=19/12 ikk ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. november 2009 af MN-P (Slettet)

#3 er rigtig,

#0 roder, 3/4 bliver til 4/3 undervejs

#1 38/24 er ikke 3/2 men 19/12


Skriv et svar til: Er dette rigtigt regnet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.