Matematik

reduktionsopgave

04. november 2009 af bienmaja (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej er der nogle der er søde at hjælpe mig?

x2+6x+9 = ?
x2-9


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af Isomorphician

Hint: Kig på kvadratsætningerne.


Svar #2
04. november 2009 af bienmaja (Slettet)

#1
 

Hint: Kig på kvadratsætningerne.

Vil du skrive de kvadratsætninger så jeg kan regne ud fra dem?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2009 af Isomorphician

(a + b)2 = a2 + b2 + 2ab

(a + b)(a - b) = a2 - b2

De står også i din bog.


Svar #4
04. november 2009 af bienmaja (Slettet)

#3
 

(a + b)2 = a2 + b2 + 2ab

(a + b)(a - b) = a2 - b2

De står også i din bog.


Ja? men det er egentlig resultatet jeg gerne vil have.

kan slet ikke lige se det logiske i det ligenu


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. november 2009 af Isomorphician

Sammenlign højresiderne af de kvadratsætninger jeg har givet dig med det der står i det udtryk du skal reducere.


Skriv et svar til: reduktionsopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.