Matematik

reduktionsopgaver

04. november 2009 af bienmaja (Slettet) - Niveau: C-niveau

(3+x)2 - (3-x)2 = 32+x2-2 3x2
er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er dine mellemregninger?


Svar #2
04. november 2009 af bienmaja (Slettet)

har ingen...
men er det rigtigt, har glemt at hæve nogle af talene.
kan du se hvad for nogle det skal være?


Svar #3
04. november 2009 af bienmaja (Slettet)

(3+x)2-(3-x)2 = 32+x2- 3x2 


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#2+3: Det er ikke korrekt.

(a±b)^2 = a^2 + b^2 ± 2ab.

Brug det.


Svar #5
04. november 2009 af bienmaja (Slettet)

det er den jeg har gjord det efter.

så kan jeg ikke regne den rigtigt....


Brugbart svar (1)

Svar #6
04. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#5:

(3+x)^2 - (3-x)^2 = 9 + x^2 + 6x - (9 + x^2 - 6x) = 18 + 12x.


Svar #7
04. november 2009 af bienmaja (Slettet)

hvad så med x'erne ?


Brugbart svar (0)

Svar #8
04. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#6: De er skam med.


Svar #9
04. november 2009 af bienmaja (Slettet)

Da ikke i resultatet?


Brugbart svar (0)

Svar #10
04. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#9: Jo? Det står der da efter de 12.


Svar #11
04. november 2009 af bienmaja (Slettet)

okay .


Skriv et svar til: reduktionsopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.