Matematik

Ortogonalitet

05. november 2009 af Bugge91 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg har problemer med en opgave, så jeg håber, at du kan hjælpe :)

Opgaven lyder:

Bestem de tal t hvor hvilke vektorerne vektor a og vektor b er ortogonale

Vektor a = (4t ; 3+2t)

Vektor b = (-4t ; 2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2009 af Isomorphician

Løs: a x b = 0


Svar #2
05. november 2009 af Bugge91 (Slettet)

Ja.

-16t + 6 + 4t = 0

...??


Svar #3
05. november 2009 af Bugge91 (Slettet)

Det er bare mig der tænker FOR langt, og ikke særlig logisk - Jeg har fundet svaret :) Tak for tiden! :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2009 af lkjhgf (Slettet)

 Isolér t!


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2009 af Isomorphician

(4t*4t) + ((3 + 2t)*2) = 0


Skriv et svar til: Ortogonalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.