Matematik

Haster

05. november 2009 af lisabella (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Er der nogen der kan hjælpe med hele opgaven.

på forhånd tak :)

Vedhæftet fil: Opgave 8.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2009 af peter lind

a. Kald længden af hundegården L og bredden af B Arealet af hundegården er så A*B og og omkredsen 2B+2L

b: Gentag beregningen fra a , blot med 4 m erstattet med x


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

bredden er 4 meter, så kald længden for x, så finder du arelaet og løser m.h.t. x I den anden opgave har du i alt 20 meter, så tilsammen er der 10-x+10-x+2x = 20, så den lange side må hedde 10-x og arealet dermed x*(10-x)=-x2+10x. Funktionen A(x) differentiere du (efter at have tegnet den op fra x=0 til x=6, og så sætter du A' = 0


Skriv et svar til: Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.