Matematik

Funktionsforskrift

06. november 2009 af Korn_2000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Find en funktionsforskrift for farten af byrden som funktion af tiden t.

Er det en vektorfunktion jeg skal opstille, eller en funktion? I så fald hvorn skal det gøres?

Givet Hastighedsvektor.

r'(t)=(0,8*5sin(0,5*t)
        (5cos(0,5*t)    )

Den er differentieret.


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. november 2009 af Ammz (Slettet)

 farten = √(x'(t))^2 + (y'(t))^2 .... tag kvadratroden af det hele :) det er bare pythagoras i det fart er en længde uden en retning.

x'(t) =  0,8*5sin(0,5*t)

y'(t) = 5cos(0,5*t)


Svar #2
07. november 2009 af Korn_2000 (Slettet)

Ahhh self, tror jeg har siddet alt for meget med det her matematik projekt at jeg ikk kan overskue det... Men mange tak :)))


Skriv et svar til: Funktionsforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.