Matematik

differentialkvotienten

08. november 2009 af denhoss (Slettet)

Hvordan finder jeg f'(xo) når

f(x) = 3 * x + 4   og   xo= 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Find f'(x) først.


Svar #2
08. november 2009 af denhoss (Slettet)

den har jeg fundet = 3


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Præcis. Så hvad betyder det, at for alle x er f'(x) = 3?


Svar #4
08. november 2009 af denhoss (Slettet)

Forstår ikke lige hvad du mener. Kan du give et eksempel?


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: Hvad angiver f'(x) normalt?


Svar #6
08. november 2009 af denhoss (Slettet)

3?


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#6: For en helt generel funktion. En helt tilfældig. Hvad angiver f'(x) så, hvis vi evaluerer den i et punkt?


Svar #8
08. november 2009 af denhoss (Slettet)

Det kan jeg ikke huske. Det eneste jeg vil vide er hvordan man finder f'(xo)?


Brugbart svar (0)

Svar #9
08. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#8: Indsætter x0 i f'(x).


Svar #10
08. november 2009 af denhoss (Slettet)

Jeg forstår ikke noget ? :/..
Kan du ikke give et eksempel?


Skriv et svar til: differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.