Matematik

hjælp

08. november 2009 af blondie07 (Slettet) - Niveau: B-niveau

opgave dokument 

Vedhæftet fil: Reducérfdf.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

det kan ikke nytte, at du abre smækker en stak opgaver ind, du skal selv lave dem, så godt du kan


Svar #2
08. november 2009 af blondie07 (Slettet)

 Jeg har prøvet de sidste par dage. jeg har skrevet tons vis af resultater og ved ikke hvad jeg skal gøre? Ville høre jeres bud. men jeg kan godt prøve at komme med mine besvarelser hvis det er?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

ja og så lad være med at smide en hel bunke opgaver ind, tag et par ad gangen, så synes folk at det er mere overskueligt


Svar #4
08. november 2009 af blondie07 (Slettet)

 4x+l-250 =250 - 250

4x+l-250 = 0

l= 4x + 250

rumfang= vxbxl

f(x)= l *x*250

men kan ikke finde ud af resten af opgaven, da det ikke er rigtigt det jeg har lavet (tror jeg)

Opgave med hundegård

a) 2x+ y = 8

2 * (x+y)=8

x+y= 4

længden er 4-y

b) f(x) = 4* x

c) 2x+2y =8

2*(x+y) =8

x+y=4

y=4-x

bredden er 4-x

Jeg er slet ikke sikker på nogen af disse opgaver. men dette er mine bud :


Svar #5
08. november 2009 af blondie07 (Slettet)

 okay.. så ved jeg det.. men det var fordi at nu havde jeg skrevet opgaverne sammen i forummet. For der er nogle der ikke gider at svare på så mange forums. Så jeg puttet dem alle ind. Men okay, så ved jeg det til en anden gang, hvis det skulle ske . Mange tak


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.