Matematik

Forkorte udtryk..

08. november 2009 af SørenV (Slettet)

Hej.. hvordan kan det være at man kan forkorte udtrykket:

eln(a)*x ... til:

ax  ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. november 2009 af hvadmeddet (Slettet)

Der gælder

ln(a)*x = ln(ax)

Desuden gælder

eln(y)=y

Dette sættes sammen og du får

eln(a)*x = eln(a^x) = ax


Skriv et svar til: Forkorte udtryk..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.