Matematik
vandforbrug
16. januar 2005 af
pharma (Slettet)
Hej allesammen
Ku I ikke lige se på denne opgave, tak:,
Loise skal beregne vandforbruget i sin familie:
Familiens vandforbrug er 4,3 m3 pr. uge
f er vandforbruget i l. pr. person pr.dag
F er det totale vandforbrug i m3 i en uge
P er antal personer
f=F*10^3/7*P
1) Beregn vandforbruget i liter pr. person=614 liter pr.person pr. dag
Familien skal spare på vandet så deres forbrug skal ned på 140 l. pr. person pr. dag.
2) Hvor stort må familiens totale vandforbrug pr. uge være, hvis de skal nå deres mål?
Ku I ikke lige se på denne opgave, tak:,
Loise skal beregne vandforbruget i sin familie:
Familiens vandforbrug er 4,3 m3 pr. uge
f er vandforbruget i l. pr. person pr.dag
F er det totale vandforbrug i m3 i en uge
P er antal personer
f=F*10^3/7*P
1) Beregn vandforbruget i liter pr. person=614 liter pr.person pr. dag
Familien skal spare på vandet så deres forbrug skal ned på 140 l. pr. person pr. dag.
2) Hvor stort må familiens totale vandforbrug pr. uge være, hvis de skal nå deres mål?
Svar #2
16. januar 2005 af Karina73 (Slettet)
først regner du vandforbruget ud pr. person om dagen
F/p= forbruget for en person om ugen derefter / du dette beløb med 7 = en dags forbrug
derefter tager de antallet af personer og ganger med de 140l pr person de må bruge om dagen.
håber det hjalp dig lidt
F/p= forbruget for en person om ugen derefter / du dette beløb med 7 = en dags forbrug
derefter tager de antallet af personer og ganger med de 140l pr person de må bruge om dagen.
håber det hjalp dig lidt
Svar #3
14. marts 2005 af Franky (Slettet)
Det kan godt være at det er forsent men her har du mine resultater....
1) 4,3 * 10 * 10 * 10/ 7 * 4
4300/28 = Resultatet og det giver 153,57m opløftet i tredje.
2) det må vel være 3,920
ja dtevar det sådan tror jeg manskal gøre.
1) 4,3 * 10 * 10 * 10/ 7 * 4
4300/28 = Resultatet og det giver 153,57m opløftet i tredje.
2) det må vel være 3,920
ja dtevar det sådan tror jeg manskal gøre.
Skriv et svar til: vandforbrug
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
