Matematik

Differentialkvotienten

16. november 2009 af vomatdr (Slettet)

Hejsa alle dejlige mennesker,

Hvad er differentialkvotienten for e-0,0491*x ?

Jeg ved at e^x <=> 1/x     er Det øvrige så bare 1/(-0,0491 * x)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2009 af mathon

y = g(x) = -0,0491x

y' = g'(x) = -0,0491

f(y) = ey                      som differentieret med hensyn til y giver

f '(y) = ey

f(y) = ey                      som differentieret med hensyn til x giver

f '(y) = ey·y' = e-0,0491x·(-0,0491) = -0,0491·e-0,0491x


Skriv et svar til: Differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.