Matematik

HELP PLEASE!

21. november 2009 af what333 (Slettet)

Hej,

Jeg sidder med en opgave her om parentes og hvordan det kan løses.

opgaven er: (2*s^x+4)^2

og facit: 4(s^x+2)^2

det jeg ikke forstå er at hvordan finder man ud af at det er 4 der skal stå uden for en parentes? er forvirret.

på forhånd tak! :)

Hildur


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2009 af MN-P (Slettet)

(2*sx+4)2 =                     sætter 2 udenfor parentes

(2(sx+2))2=

22*(sx+2)2=                   (ab)2=a2*b2

4*(sx+2)2


Svar #2
22. november 2009 af what333 (Slettet)

TUSIND TAK! :D:D


Svar #3
22. november 2009 af what333 (Slettet)

et sidste spørgsmål. hvordan kan jeg få dette : 6x^2/2x^3 til at være: 2/2x+1??


Skriv et svar til: HELP PLEASE!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.