Matematik

tangent? hjælp...

22. november 2009 af denhoss (Slettet)

Bestem liging for den tangent til grafen for f(x) = √x, hældningskoefficienten = 2..


Svar #1
22. november 2009 af denhoss (Slettet)

En der kan give en forklaring og et eksempel?


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2009 af MN-P (Slettet)

f(x)=√x

find f'(x) som er grafens og tangentens hældning og sæt den lig 2

find x for tangentpunktet ved at indsætte x i f(x)

tangentligning y=ax+b hvor a=2 find b ved at indsætte a, x og y og isolere b


Svar #3
22. november 2009 af denhoss (Slettet)

kan du give et eksempel?


Skriv et svar til: tangent? hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.