Matematik

Nyttevirkning

22. november 2009 af Takeo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Enytte omregnes fra kWh til J.

1 kWh=3600000

Hvad så når det er 0,11kWh og 0,06kWh


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. november 2009 af NejTilSvampe

 altså du vil regne det om til Joule?

0,11kwh*3.600.000kwh/J = 396.000J      "." er ikke kommaer, det er bare for at jeg husker alle nullerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

1 kWh=3600000, her mangler enheden på højresiden


Skriv et svar til: Nyttevirkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.