Matematik

PLz Help! Differentialkvotient :(

23. november 2009 af brugerslettet (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej alle sammen. Jeg skal snart have en prøve om nogle uger, så jeg vil gerne fra nu starte med at øve mig til min værste mareridt. Jeg har virkelig svært ved differentialkvotienter! Så plz Help Me, der er nogle opgaver som jeg ikke kan finde ud af! :(

om funktionen f gælder, at f'(2) = 3, desuden er g(x) = 7 * f(x). Angiv g'(2)

Bestem f'(1) af f(x) = 6x^1/2 + x^2) * 4x^1/2

Bestem en ligning for tangenten i punktet (1,f(1)) til grafen for funktionen f(x) = x/x + 1. 

PLEASE HELP, jeg er total lost hvad angår differentialkvotient, og jeg gerne klare mig godt til prøven! 

På forhånd tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2009 af peter lind

Fårste opgave Brug at (a*f(x))' = a*f'(x)

I den anden opgave er der en ikke matchet  højreparantes, så jeg er ikke sikker på hvad funktionen er. men du skal bruge at (xn)' = n*xn-1.

I tredje opgave er der noget galt f(x) =x/x+1 =1+1 = 2 og det tror jeg ikke på.


Skriv et svar til: PLz Help! Differentialkvotient :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.