Matematik
integral
hvordan integrere man:
integraltegn(med e for oven og 1 for neden) 2x*ln(x^2)dx
Svar #2
01. december 2009 af mathon
t = x2 og dermed 2xdx = dt
1∫eln(x2)·(2xdx) = 1∫e^2 ln(t)·dt
...........
∫ln(x)dx = xln(x) - x ( + k)
Svar #3
01. december 2009 af karl13 (Slettet)
hvordan fjerner man e og 1, over og under integralet ?
Skriv et svar til: integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
