Matematik

Induktionsbevis

03. december 2009 af torreslau (Slettet) - Niveau: B-niveau

Vis at d/dx (x^-n) =(-n)*x^-n-1
 

kan nogen hjælpe mig??


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

For k=1 gælder formlen. Find så d/dx(1/(xk*x)=-(k+1)*x-k-2=-(k+1)*x(-k-1)-1, så er formlen sand for n=k+1 og for alle hele tal ≥ 1


Skriv et svar til: Induktionsbevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.