Support

Ting, der kan laves om på

05. december 2009 af Erik Morsing (Slettet) - Niveau: 8. klasse

1) Hvad nytter det, at man sætter flueben i "husk mig", når man alligevel bliver koblet af efter x antal minutter? og 2) Det ville være meget nemmere, hvis man kom direkte til et link, når man får en besked, i stedet for, som nu, at skulle kopiere og sætte ind. Det var vist også sådan i "gamle dage", at man gik direkte til tråden.
 


Svar #1
05. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Kan man ikke få et svar? Jeg forlod lige Portalen et øjeblik, og så skal jeg ligge ind igen, det er spild af tid og ret stressende. Jeg kan selvfølgelig godt regne ud, at det er, fordi andre brugere ikke skal tro, at man er på, når man ikke er, men jeres "log-af tid" er for kort. En time må være rimelig.


Brugbart svar (2)

Svar #2
05. december 2009 af Jean

Hej Erik,

Tak for dine inputs. Vil vil kigge på dine forslag på mandag.

God weekend

Jean


Brugbart svar (2)

Svar #3
06. december 2009 af Sam

#0

1. Husk mig benytter Cookies - acceptererer du cookies?

2. Du burde i princippet aldrig være blive logget ud af Studieportalen, hvis du har siden åben. Dette sikrer noget javascript. Hvilken internet browser anvender du og i hvilken version?

3. De e-mailprogrammer som jeg har testet i, omformer selv en url til et klikbart link, men hvis du fortæller mig hvilket e-mailprogram du benytter, vil jeg også få dette til at forstå at urlen skal være klikbart.

God søndag.


Svar #4
06. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

1) ja

2) a) jeg har ikke altid siden åben og b) det aner jeg ikke

3) jeg benytter outlook express


Brugbart svar (2)

Svar #5
07. december 2009 af Sam

Hej igen,

Jeg har fundet en fejl i det system der skal holde der logget ind. Fejlen er rettet og er online fra i morgen tidlig. Jeg beklager fejlen og kanon at du påpeger den !

Sam


Svar #6
07. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Tak men så må jeg påpege endnu en fjl i programmeringen, og den har været der i et års tid i hvert fald. Når man trykker på et link (for eksempel "opret spørgsmål" eller "indbakke" eller noget andet, å springer siden, den hopper simpelthen, så man ikke kan trykke, det skal man så gøre nogle gange, før de lykkes.


Skriv et svar til: Ting, der kan laves om på

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.