Matematik

PLease Hjælp mig! Mat:D

06. december 2009 af Fynpige (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opg. 3
Om tre variable x , y og z oplyses følgende:

z er ligefrem proportional med y med proportionalitetskonstanten 3

x og y er omvendt proportionale

y er 10, når x er

a) Udtryk z ved x .

Opg. 4
Linjen m med ligningen k•x – 3y = 10 er parallel med linjen n med ligningen
y = 2x + 4.

a) Bestem tallet k .


Svar #1
06. december 2009 af Fynpige (Slettet)

Er der nogle som ved hvordan man løser de to opgaver???:D


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2009 af DennisDeH (Slettet)

Hvad er du kommet frem til selv indtil videre? :)


Svar #3
06. december 2009 af Fynpige (Slettet)

jeg har løst tre opgaver og de her kan jeg ikke finde ud af at løse:S


Svar #4
06. december 2009 af Fynpige (Slettet)

er den første sådan her: 10 = 3*½ ?


Skriv et svar til: PLease Hjælp mig! Mat:D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.