Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Sportslige Værdier i Rekalmer...

06. december 2009 af HrChristensen (Slettet)

Hej.

Sidder her og kan snart se en ende på mit SRP projekt, men mangler lige at berøre et enkelt punkt..

Jeg skal diskuterer hvordan sportslige værdier kommer til udtryk i reklamer, og hvilken påvirkning det har på os..

Mangler lidt inspiration , nogen der kan hjælep ?? ;d


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Sportslige værdier er noget, jeg forbinder med sammenhold, kammeratskab, udholdenhed, det at stræøbe efter at yde sit bedste, at være såvel en god vinder om en god taber, men det har absolut ikke noget at gøre med den pengesport, som man ser i dag. Det er ren bussines, en sportsindustri, hvor alle kneb gælder i jagten på penge. Tænk for eksempel på de aftalte spil indenfor italiensk fodbold, som der var så meget tale om. Jeg mener, at reklamer har meget lidt at gøre med sporten. Tænk også på brugen af epo og andre forbudte stoffer både indenfor cykelsporten som indenfor atletik osv. Reklamer gør ikke indtryk på mig udover at de kan virke både anmassende og amatøragtige.


Svar #2
06. december 2009 af HrChristensen (Slettet)

Fantastisk !

Tusind tak (:


Svar #3
06. december 2009 af HrChristensen (Slettet)

Har du mere fyrer du bare løs , kan bruge alt ;d


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

I bund og grund er reklamer noget, fanden har fundet på for at tømme vores lommer for værdier, og han tager såmænd også gerne foret med, men lover man at danse efter hans pibe, så kan han også finde på at fylde dem igen. Kan man for eksempel få en målmand til at lade et par ekstra mål gå ind i en bestemt kamp, så kan man jo spille hos bookmakeren og score gevinsten. Eller hvad med at smide lidt olie på vejen, når den vindende cykelrytter kører forbi og man ikke lige har spillet på ham. Har du lagt mærke til rullereklamerne på fodboldstadion? Jeg bliver svimmel ved hele tide at blive forstyrret at dem. Eller hvad mener du om en cyklelrytter, der er plastret til med reklamer, så han ligner en der er på vej til fastelavn? Nej reklamer og sport er vidt forskellige ting, når man undtager deciderede sportsrekvisitter. Så kan der være lidt fornuft i det.

"Gør som Lene Køppen (mit gamle tennisidol) Spis Ota solgryn hver morgen, så blir' du osse en stjerne."

Tænk for eksempel på denne her reklame: "OK støtter lokalsporten", som jeg kan se hver dag, hvor jeg bor nede ved Kvickly. Det eneste jeg får ud af den reklame er, at så skal jeg betale mere for deres benzin, og jeg er bestemt ikke interesseret i at støtte sporten.

Hvad mener du så om hende der trækker loittotallene? "og så skal vi lige have tallene i numerisk rækkefølge". Hun har jo ikke en gang bestået postens lille abeprøve, men godt ser hun da ud, blot er hun alt for exalteret. Hun fungerer også som reklame. "Spil lotte og bliv ung og smuk."


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Denne her hjemmeside er også ved at blive lidt for kommerciel, hvad mener du om hende den stumme, der gaber hele tiden, for helvede hvor ser hun dum ud, eller køb prutten til mor? Ha, ha! Og så de iriterende reklamer, der råber højt, når man kommer til at bevæge musen henover? Aldrig mere gølpølser skrev jeg engang, da jeg blev forfulgt af tre fede gølpølser, selv efter at jeg havde slukket computeren. Det er sgu fedt du!


Svar #6
06. december 2009 af HrChristensen (Slettet)

Haha (:

mange tak for hjælpen..

ved du tilfældigvis noget omkring medieteorier ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

nej det gør jeg ikke, kender ikk en gang det navn


Skriv et svar til: Sportslige Værdier i Rekalmer...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.