Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Engelsk / Samfundsfag

08. december 2009 af Peterk123 (Slettet)

Hej Studieportalen.

Jeg har fået følgende opgaveformulering til mit studieretningsprojekt:

På baggrund af en undersøgelse af hooligankulturen i Storbritannien ønskes der en vurdering af årsagerne til at mennesker tilslutter sig en hooligangruppe. En analyse af Bill Bufords oplevelser beskrevet i ”Among the Thugs” skal indgå i denne undersøgelse og vurdering.
I opgaven skal indgå en vurdering af hvorvidt Bufords beskrivelse af lighed mellem hooliganisme og højreekstreme også gælder i dag.
Diskuter i forlængelse af den tidligere besvarelse hvilke mulige metoder der kan anvendes for at bekæmpe hooligangrupper.

Jeg har lavet alt det redegørende (at undersøge hooligankulturen i Storbritannien) - intet problem. Mit spørgsmål går derimod på, hvordan jeg får klemt "Among the Thugs" (en bog jeg har læst) ind i opgaven?

Skal jeg lave et helt seperat afsnit i min opgave, som KUN handler om bogen? Eller er det op til mig selv, hvordan denne analyse skal kædes ind i opgaven?

Jeg håber nogen kan hjælpe, for jeg er gået lidt i stå!
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2009 af backus (Slettet)

Du skal bruge bogen til at belyse nogle af de ting, du har redegjort for i dit første afsnit. I bogen er der højst sandsynlig en eller anden form for skildring af hooliganmiljøet (har ikke læst den), og dette skal du så kæde sammen med resten. Evt. kunne du lave en personkarakteristik af hovedpersonen, og vise hvorfor han hra tilsluttet sig en hooligan gruppe, hvordan passer det sammen med det, du har beskrevet i dit redegørende afsnit.

Jeg synes ikke du skal lave et helt separat afsnit, men prøv at kæde analysen af romanen sammen med nogle af de problemstillinger din problemformulering spørger til. Der står jo også at analysen skal indgå i din besvarelse, altså være en del af, og ikke stå for sig selv.

Håber det hjalp lidt.

De bedste hilsner

Niels Randbo Back

Forfatter til SRP-bogen


Skriv et svar til: Engelsk / Samfundsfag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.