Matematik

Polynomier og parabler

09. december 2009 af Amiara (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.
Jeg har en opgave der lyder:

f(x)=(x-3)(e^x-1)
Find nulpunkterne...

Problemet er at jeg ikke kan finde ud af hvordan jeg behandler det dér e^x, sådan at jeg får en normal forskrift for en parabel: f(x)=ax^2+bx+c

Håber der er en der kan hjælpe.... Jeg har løbet panden mod muren.... :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2009 af mathon

f(x) = (x-3)(ex-1) = 0
       for
             x = 0
og         x = 3             


Svar #2
09. december 2009 af Amiara (Slettet)

tusind tak! Vil du vise mig i trin hvad du gjorde?


Svar #3
09. december 2009 af Amiara (Slettet)

ingen svar?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2009 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=777004


Skriv et svar til: Polynomier og parabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.