Matematik

hjælp til bevis fra trip

11. december 2009 af cassen031 (Slettet) - Niveau: B-niveau

slettet


Svar #1
11. december 2009 af cassen031 (Slettet)

Bevis sætning 16.6 - Hvis trekanterne er ensvinklede gælder:

(a) b1 / c1 = b / c, a1 / c1 = a / c, a1 / b1 = a / b

(b) Gør rede for sinus, cosinus og tangens i en retvinklet trekant?

det ville være det perkte hvis du kunne hjælp mig med disse opgaver

hilsen mig :D 


Skriv et svar til: hjælp til bevis fra trip

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.