Matematik

hjælp!!

11. december 2009 af mtf1423 (Slettet) - Niveau: C-niveau

et lokale er der 186 personer, der er flere voksne end børn og af damer er der 35 flere end af herrer.

hvor mange damer, herrer og børn er der?

hvordan kan man stille det op i en ligning?!
 

og hvordan finder man de tal der skal bruges?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2009 af Duffy

Der er ikke nogen entydig løsning.

Lad k=kvinder og m=mænd og mænd og kvinder tilhøre gruppen VOKSNE.

Lad b=børn

Så skal der gælde m+k+b=186 , og k = m+35 og (m+k>b)

Så er der fx følgende muligheder:

{k=65 , m=30, b=91} eller {k=66, m=31, b=89}... find selv resten.


Skriv et svar til: hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.