Matematik

f(x)=cos(x) & g(x)=-1/4

03. januar 2010 af lemmynielsen (Slettet)

Og spørgsmål C) i vedhæftet fil fatter jeg ikke

Vedhæftet fil: MatB04_18juni.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. januar 2010 af mathon

cos(xo) = cos(2π-xo) = -0,25    xo∈[0;2π]

x = xo = cos-1(-0,25) = 1,82348  v  x = 2π-xo = 4,45971

f(x) <g(x) for
                       x ∈ ]1,82348;4,45971[


Svar #2
03. januar 2010 af lemmynielsen (Slettet)

super tak!


Svar #3
05. januar 2010 af lemmynielsen (Slettet)

Det var super


Skriv et svar til: f(x)=cos(x) & g(x)=-1/4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.