Matematik

kursen

06. januar 2010 af Tinalee2001 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

16 danske kroner svarer til 14 franc.

hvor meget er kursen på franc i opg.  


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Kurser er prisen i danske kroner for 100 franc

håber det er nok


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2010 af Kiliki (Slettet)

Du skal finde det tal som du skal kunne gange med 16 kr og derved få 14 franc så det vil atså sige tallet er mindre en 1 da 16>14 (bare et tjek du altid lige kan have i mente)

men du skal blot dividere 14 med 16

14/16 = 0,875 det vil sige 1 kr. svare til 0,875 franc, altså er 1 franc mere værd end 1 kr.

kursen er 0,875:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2010 af Caras53 (Slettet)

Du skal bare huske at kurs er altid er pr. 100 ;)


Svar #4
06. januar 2010 af Tinalee2001 (Slettet)

 Hmm ?

Udl. Valuta =500 Dm. Kurs=385,94 Danske kr. = ?

Hvordan  finder jeg ud af det. 


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. januar 2010 af MN-P (Slettet)

#2 der er bedt om kursen ikke om en omregningsfaktor.

Kurser er prisen i danske kroner for 100 franc

14 franc svarer til 16 dk kr

1 franc svarer til 16/14 dk kr

100 franc svarer til 100*16/14 dk kr hvilket er kursen for franc

#2 hvis du ser på sv kr, er kursen ca 76, hvilket betyder at 100 sv kr koster 76 dk kr, og vi ved jo alle at den svenskr kr er billigere end den danske


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. januar 2010 af Caras53 (Slettet)

Du skal have kursen ned til 1 kr.

385,94/100=3,8594

Og det ganger du med de 500

3,8594/500=1929,7 DKK


Brugbart svar (1)

Svar #7
06. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Udl. Valuta =500 Dm. Kurs=385,94 Danske kr. = ?

385,94/100 *500 dk kr =     1929,70 dk kr


Svar #8
06. januar 2010 af Tinalee2001 (Slettet)

 jamen jeg ved stadigvæk ikke det med kurs.

altså kurs og danske kr er det samme, men hvorfor står der to ting?


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. januar 2010 af Caras53 (Slettet)

Eks.

euro = Kurs på ca. 750 kr

Hver gang du har 100 Euro har du 750 danske kroner :)


Svar #10
06. januar 2010 af Tinalee2001 (Slettet)

 jah, så 385,94 er 100 danske kroner


Brugbart svar (0)

Svar #11
06. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Kurs er prisen i danske kroner for 100 af den fremmede mønt

Kurs på euro er 750 betyder at 100 euro koster 750 danske kroner.


Brugbart svar (0)

Svar #12
06. januar 2010 af Caras53 (Slettet)

hvis kursen er 385,94

Er 100 valuta = 385,94 danske kroner


Brugbart svar (0)

Svar #13
06. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Du kan regne med det som du ville gøre, hvis det var prisen på 100 knapper.

Kurs 234 betyder at 100 knapper koster 234 kr

køber du kun 1 knap koster den 234/100 kr

køber du 17 knapper koster de 17*234/100 kr


Svar #14
06. januar 2010 af Tinalee2001 (Slettet)

 så kurs og den danske kroner er altid det samme?


Brugbart svar (0)

Svar #15
06. januar 2010 af Caras53 (Slettet)

Ja det kan man godt sige, nogle gange kan kursen godt svinge lidt


Brugbart svar (0)

Svar #16
06. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Ja, Kursen er et beløb angivet i danske kroner


Brugbart svar (0)

Svar #17
06. januar 2010 af Caras53 (Slettet)

Lige præcis ;)


Skriv et svar til: kursen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.