Matematik

intergral

10. januar 2010 af smukkedivadiva (Slettet)

hey derude,

hvordan løses denne intergral, uden hjælpemidler:

∫3x^2*e^((x^3)+1)  dx. 

Jeg håber der er nogen der kan hjælpe of forklare i trin for trin. 

Jeg kan ikke fine ud af den selv. 

på forhånd taaaak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2010 af chiiiqaa (Slettet)

Prøv at slå : integration ved substitution op i din mat bog :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2010 af Sovsehjerne (Slettet)

#1

"Prøv at slå : integration ved substitution op i din mat bog :)"

og sæt t=x3 +1


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2010 af peter lind

Hvis du ganger ind får du ∫3x2ex^2 + 3x2dx Den første del kann du udregne ved at bruge substitutionen t=x3 dt= 3x2dx


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. januar 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:integral_68.doc

Svar #5
10. januar 2010 af smukkedivadiva (Slettet)

 #3, jeg forstår ikke helt hvad du mener.. :S

#1og 2:

Og jeg kan ikke finde ud af at substituere... jeg forstår ikke det med dt og dx, og jeg forstår ikke hvad jeg skal gøre med 3x^2, altså det første led. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. januar 2010 af chiiiqaa (Slettet)

http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:0PoqOLVvsG0J:www.dyberemening.dk/Integration-ved-substitution.pdf+integration+ved+substitution&hl=da&gl=dk&sig=AHIEtbQcttVPTwHqRv6zrEGwqUrPcSU1pA


Svar #7
10. januar 2010 af smukkedivadiva (Slettet)

 okkaayyy... tusind tak :)


Skriv et svar til: intergral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.