Matematik

Diskriminat

14. januar 2010 af vavsdvsdvsvs (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej.

Jeg har problemer med et ligningssytem.

6x + 12y = 2

 -2x- 4y=6

Opgaven skal løses ved hjælp af diskriminatmetoden.

Første findes d = -24+24= 0. Dermed er d=0

Hvad gør man så når d = 0 ? Hvad er næste step ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2010 af mathon

Opgaven skal løses ved hjælp af determinantmetoden
se
 


Svar #2
14. januar 2010 af vavsdvsdvsvs (Slettet)

 Super hjælp 

takker mange gange


Skriv et svar til: Diskriminat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.