Matematik

Differentialligning

18. januar 2010 af seba1000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der en der vil hjælpe mig med at bestemme stamfunktionen til dy/dx=4e-2x+1 ?

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal gøre.

Tak.

//Sebastian


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2010 af mathon

      y = -2e-2x + x + k

....................

kontrol 
             dy/dx = -2·e-2x·(-2) + 1 + 0 = 4e-2x + 1


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.