Tysk

Oversættelse.

20. januar 2010 af thedragon (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.
En der kan hjælpe mig med at oversætte denne lille tekst?

Således vendte Wofgang Borchert også selv tilbage i 1945, åndeligt og kropsligt brudt (ned). Så begyndte han at skrive fortællinger, digte og manifester; men hans digtning blev så at sige (=sozusagen) et kapløb med døden. Han blev snart overført til et kursted i Schweiz, hvor han døde den 20. november 1947. Den følgende dag blev hans eneste drama ”Draußen vor der Tür” uropført (=uraufgeführt) i Hamborg.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2010 af Gomar (Slettet)

Håber dette kan hjælpe

So wandte sich Wofgang Borchert auch im Jahr 1945, geistig und physisch gebrochen (unten). Dann begann er Geschichten, Gedichte und Manifeste, aber seine Poesie war, so (= sozusagen) ein Wettlauf mit dem Tod sprechen, zu schreiben. Er wurde bald in ein Sanatorium in der Schweiz überführt, wo er starb am 20. November 1947. Am nächsten Tag war sein einziges Drama "Draußen vor der Tür" uraufgeführt (= uraufgeführt) in Hamburg.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2010 af Gomar (Slettet)

So wandte sich Wofgang Borchert auch im Jahr 1945, geistig und physisch gebrochen (unten). Dann begann er Geschichten, Gedichte und Manifeste, aber seine Poesie war, so (= sozusagen) ein Wettlauf mit dem Tod sprechen, zu schreiben. Er wurde bald in ein Sanatorium in der Schweiz überführt, wo er starb am 20. November 1947. Am nächsten Tag war sein einziges Drama "Draußen vor der Tür" uraufgeführt (= uraufgeführt) in Hamburg.


Skriv et svar til: Oversættelse.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.