Matematik

hjææææælp

30. januar 2010 af sarah0 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Matematik... Hjæææælp

Opgaven ligger i :

( VEDHÆFTET FIL )

Vedhæftet fil: MATEMATIK.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2010 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=507717


Svar #2
31. januar 2010 af sarah0 (Slettet)

Tak... Men jeg forstår det altså ikke :-(


Svar #3
31. januar 2010 af sarah0 (Slettet)

altså jeg har lavet den, men jeg ved ikke om den er rigtig...

Er det ikke sådan?:

y= k/x, altså frekvens= k/længde, svarer til 880 = k/9,4, så jeg skal finde k, ved at jeg flytter rundt på tallene:

k = 880 * 9,4 = (8272) <= K   så nu kender jeg K.

så går jeg videre og beregner længden for grundtonen med frekvensen 588 Hz.  :

588 = 8272 / længde

Længde = 8272/588 = 14,068 svarer til ca. 14,1 cm. så længden er 14,1 cm.

Er det ikke sådan??


Skriv et svar til: hjææææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.