Matematik

HJÆLP!!!

01. februar 2010 af Gliop (Slettet)

Er der ikke nogen, der vil hjælpe mig med opgaven?

Figuren viser i et dobbeltlogaritmisk koordinatsystem graferne for to funktioner f og g, som begge har definitionsmængde R+.

Løs ligningen f(x) = 3,5.

Ved hjælp af CAS-værktøjet løses ligningen.
Log10(3.5) = 0,544068 ≈ 0.54 - Har jeg løst opgaven korrekt!?

Bestem en forskrift for f.
f(x) = 3.5+0.54x - Har jeg løst opgaven korrekt!?

Løs ligningen f(x)=g(x).


Skriv et svar til: HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.