Matematik

HJÆLP! DET HASTER ..

03. februar 2010 af HejLina (Slettet)

En aften leger klassen ''skovtur''.

Opgave 1.

a) 4x6 ... -23 ... +7 ... -4 .. :2 ... +4 = ?

Jeg kan ikke finde ud af det, håber i kan hjælpe !

det haster virkelig :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2010 af Fl3a (Slettet)


Altså det er et regnestykke der hedder: 4*6-23+7-4:2+4   ?

I så fald skal du huske at gange og dividere før du plusser og minuser:

4*6-23+7-4:2+4=24-23+7-2+4=10


Svar #2
03. februar 2010 af HejLina (Slettet)

Det ikke et regnestykke der hedder det ..

Du har godt hørt om det her : -8 (-10)  det sådan nogle :D

Det ret svært, lige den her opgave ?


Skriv et svar til: HJÆLP! DET HASTER ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.