Matematik

Reducér og isolér - correct me if I'm wrong..

03. februar 2010 af VPK (Slettet)

Jeg har lavet disse 2 opgaver, men da det ikke er det jeg er bedst til, er jeg ikke sikker på, om jeg har ret.

Ser det rigtigt ud?

Reducér (x+y)2 – 2xy

= x^2 + y^2

Isolér r i formlen l*r2 + p = q

r = √((q-p)/l)

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2010 af Isomorphician

Der mangler et ± foran √


Svar #2
03. februar 2010 af VPK (Slettet)

Okay, men ellers ser det rigtigt ud? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. februar 2010 af Isomorphician

Ja.


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. februar 2010 af Goomoonryong (Slettet)

Reducér (x+y)2 – 2xy

(x+y)2 -2xy = (x+y)*(x+y) -2xy = x2+xy+yx+y2 -2xy = x2+y2+2xy -2xy = x2+y2

Isolér r i formlen l*r2 + p = q

l*r2 + p = q

r2+p = q/l

r2 = (q/l)/p Eller q/(l*p)

r = √(q/l)/p Eller √q/(l*p)


Skriv et svar til: Reducér og isolér - correct me if I'm wrong..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.