Dansk

Projektopgave

05. februar 2010 af emil0909 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg skal lave Projektopgave snart, og min problemformulering skal være klar til på mandag.. MEN JEG HAR INTET UNDEREMNE!

Overemnet er Modsætninger. Hvis nogle af jer har en god ide, så vær venlig at give nogle forslag :)

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2010 af Shase

Og paradokser:

fx Vi har en aktiv socialpolitik i DK, men alligevel kommer der flere og flere liberale tiltag som gør det usikkert for lønmodtagere pga. fleksicurity.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2010 af skolehelp (Slettet)

jeg havde projektopgave fremlæggelse for omkring en måned siden vores overemne var også modsætninger.

HUSK selvom overemnet er modsætninger behøver det ikke at være ''sort og hvid'' ''pæn og grim'' men der skal bare være noget modsætning i projektet. derfor behøver underemnet ikke være sort og hvid osv.  

fx: Overemne: Modsætninger . Underemne: Ungdomskriminalitet i Danmark. så kan du vise forskellen mellem drenge og piger. statistikker evt. vi lavede vores egen undersøgelse på en skole. vi delte vores egne spørgeskemapapirer ud til 8. og 9. klasse hvor der var spørgsmål som: har du nogensinde begået kriminalitet hvis ja hvad? osv.  husk at skrive dette er en anonym undersøgelse (ellers skal du ikke forvente oprigtige svar) og er du en pige eller dreng. alder evt.

vi skulle også have produkt (vi havde flere) vi lavde endda vores egen kampagne, brochure, plakat t-shirts, undersøgelse hvor resultatet blev til en statistik, vi havde overdrevet mange ting synes vi selv men resultatet var godt.

håber dette hjalp dig.:)


 


Skriv et svar til: Projektopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.