Matematik
matemaik....integral....
06. februar 2005 af
Maria17 (Slettet)
Hej
Er der nogen der har et forslag til hvordan man kan omskrive dette udtryk så det er lettere at integrere?
4
int x/(x^2 - 1) dx
2
Mvh. Maria
Er der nogen der har et forslag til hvordan man kan omskrive dette udtryk så det er lettere at integrere?
4
int x/(x^2 - 1) dx
2
Mvh. Maria
Svar #1
06. februar 2005 af Duffy
4
S x/(x^2 - 1) dx
2
Brug substitutionen
y=(x^2 - 1)
15
(1/2)*S1/y dx
3
...fortsæt selv.
Resultat er 1/2*ln(5)=o,8047189560
Duffy
S x/(x^2 - 1) dx
2
Brug substitutionen
y=(x^2 - 1)
15
(1/2)*S1/y dx
3
...fortsæt selv.
Resultat er 1/2*ln(5)=o,8047189560
Duffy
Svar #2
06. februar 2005 af Maria17 (Slettet)
okay.. mange tak.. tror bare jeg havde set mig blind på den..
Skriv et svar til: matemaik....integral....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
