Matematik

lineærfunktion

08. februar 2010 af silnul (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan regner man følgende ud

Bestem en regneforskrift for f ud fra følgende opæysninger

Grafen for en lineær funktion f får gennem  punkterne P (-40,75) og Q (30,45)

Løs ligningen f(x)=1


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. februar 2010 af mathon

     y = ax + b

    a = (y2-y1)/(x2-x1)

    b = y1/(ax1)
 


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. februar 2010 af PeterValberg

Jeg tror, at du mener

b = y1- (a·x1)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. februar 2010 af mathon

#2
     det kan/skal der ikke være tvivl om, at jeg gør!

     b = y1 - (ax1)


Skriv et svar til: lineærfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.