Dansk

SSO

07. februar 2005 af lone83 (Slettet)
Hej jeg er i gang med at skrive sso. Og har fået til opgave at karakterisere den postmoderne socialkarakter...men har lidt problemer med at finde informationer om bl.a. zapperkulturen? Hvis der er nogen der har nogle gode sider, så er i meget velkomne til at skrive dem til mig.
Med venlig hilsen
Lone

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2005 af ItaPita (Slettet)

Hmm, det lyder nu mere som noget samfundsfag. Prøv bogen "Sociologi og modernitet" fra forlaget Columbus, der står der i hvert fald noget om zappersamfundet. De har den med garanti på din skole :)

Vil du uddybe din opgave lidt?

Svar #2
07. februar 2005 af lone83 (Slettet)

Jeg skriver i sso i dansk hvor jeg skal redegøre for tendensr i postmodernitetens samfund, kunst og litteratur. Og derudover skal jeg give en karakteristik af den postmoderne socialkarakter.
Indtil videre har jeg skrevet om narcissismen og kamæleonen og tænkt at man også kunne nævne zapperkulturen, men kan ikke rigtig finde noget om det.

Svar #3
08. februar 2005 af lone83 (Slettet)

Jeg har også lige et andet spørgsmål... "In media res" betyder når man kommer midt ind i handlingen? Helle Helles Afløb fra 2000 starter sådan: "Min bror er i dårligt humør. Han ligger på knæ på mit badeværelse og renser afløbet i brusekabinen med en lang metalgenstand." Er det "in media res"?
Håber i kan hjælpe mig....

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. februar 2005 af ¤Christina¤ (Slettet)

ja, det ville jeg da mene, er in medias res, for man for ikke en præsentation af personerne eller stedet, man hører bare hvad der lige foregår.

Skriv et svar til: SSO

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.